ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Έχεις Rantevu!

Εσύ δοκίμασες το πρώτο αμιγώς ελληνικό dating app;
614
Έχεις Rantevu!
Έχεις Rantevu!
614
  • Shares

Τα social media έχουν καταφέρει να γίνουν κομμάτι της καθημερινότητάς μας, η οποία είναι πραγματικά πολύ φορτωμένη. Έτσι, αποτελούν έναν από τους λίγους τρόπους κοινωνικοποίησης και γνωριμιών για όσους διαθέτουν περιορισμένο χρόνο. Αυτό που λείπει όμως είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να γνωρίζεις και να μιλάς με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου και ίσως δεν έχεις συναντήσεις ποτέ.

Λοιπόν, το Rantevu είναι το πρώτο αμιγώς ελληνικό dating app που φέρνει σε επαφή τα δύο φύλα μόνο όταν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο...! Ξέχνα τα ταμπού και δες πόσο διασκεδαστικό μπορεί να γίνει το online dating. Ρωτήσαμε τέσσερις κοπέλες 23 έως 28 ετών που το δοκίμασαν τη γνώμη τους και να τι μας είπαν:

Κατερίνα, 25 ετών, ιδιωτ.υπάλληλος

Είχα τις αμφιβολίες μου για τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου, αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον και σκέφτηκα ότι δεν έχω τίποτα να χάσω. Είναι πράγματι πολύ διασκεδαστικό που διαλέγεις αν κάποιος σου αρέσει ή όχι απλά μετακινώντας τη φωτογραφία του στα δεξιά ή αριστερά αντίστοιχα. Άσε που το ακόμα καλύτερο είναι ότι δεν μπορεί να σου μιλήσει ο οποιοσδήποτε αλλά μόνο όσοι έχεις επιλέξει ότι σου αρέσουν και έχει γίνει «ταίριασμα». Σούπερ!

Άννα, 23 ετών, διαφημίστρια

Λοιπόν, δε θα το πιστέψετε αλλά είχα δει κάποιον σε έναν μπαρ που μου άρεσε πολύ και τον πέτυχα τυχαία στο Rantevu. Εννοείται πήγε δεξιά και μετά από λίγες μέρες μου ήρθε ειδοποίηση ότι ταιριάξαμε! Αρχίσαμε να μιλάμε στο chat και τώρα έχουμε ήδη βγει 2 φορές. Προς το παρόν έχω κάνει log out από το προφίλ μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν δε τα βρούμε, θα ξαναμπώ. Έχω κι άλλες φωτογραφίες στα δεξιά! Χαχα.

Μάνια, 28 ετών, ηθοποιός

Μαι φίλη μου είπε για το app Rantevu και το κατεβάσαμε πριν καμιά βδομάδα για πλάκα. Τελικά είναι πολύ πιο διασκεδαστικό απ' όσο περίμενα και κάνει το online dating φοβερά πιο εύκολο. Εξάλλου κανείς δε θέλει άβολες συζητήσεις με ανθρώπους που κάνουν κίνηση να σε πλησιάσουν ενώ εσύ δεν ενδιαφέρεσαι. Είχα κάποια ταιριάσματα, για να δούμε πώς θα πάνε!

Σοφία, 26 ετών, καθηγήτρια

Πάντα βαριόμουν όλα αυτά τα λεπτομερή προφίλ που πρέπει να γράψεις κάτι βαθυστόχαστο για τον εαυτό σου και να αναφέρεις όλα σου τα ενδιαφέροντα και χόμπι. Ας μη γελιόμαστε, το πρώτο πράγμα που κοιτάμε όλοι σε κάποιον είναι η εμφάνιση. Οπότε για αρχή μου αρκεί να μου αρέσει η φωτογραφία κάποιου, κι αν του αρέσω κι εγώ βλέπουμε πώς θα πάει. Οπότε νομίζω είναι απόλυτα λογικό να έχει απήχηση μια τέτοια εφαρμογή που απλοποιεί τα πράγματα. Θα το συστήσω σίγουρα στις φίλες μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

VIRAL
29.05.2017 - 07:00
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ
29.05.2017 - 07:00
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
28.05.2017 - 11:35
Βόλτες και εικαστικές αναζητήσεις στο αναγεννησιακό Ρέθυμνο
SOCIAL
26.05.2017 - 17:23
Πες ότι παντρεύεσαι, βαφτίζεις το μωράκι σου ή κάνεις ένα σούπερ πάρτυ και θες ο σκύλος σου να βρίσκεται μαζί σου ντυμένος αναλόγως. Το "Stylish Dog" σου έχει τη λύση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
27.05.2017 - 21:25
Έχουν συμβάλει καθοριστικά στην κατεδάφιση των ορίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
27.05.2017 - 20:43
Οι Αμερικανοί δεν έχουν πολιτισμό;