Visual Browsing

Άσυλο Ανιάτων: Με ένα SMS προσφέρω για την ανακαίνιση πτέρυγας του νοσηλευτηρίου

Η υπηρεσία ενεργοποιείται μετά από απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Το Άσυλο Ανιάτων και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων ενεργοποιούν την υπηρεσία «Προσφέρω» με στόχο την ανακαίνιση μιας πτέρυγας του νοσηλευτηρίου της Κυψέλης, σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές ΑΜΕΑ. Ο στόχος είναι μεγάλος αλλά όχι άπιαστος, αν βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια!

Πώς;

Στέλνοντας τα SMS σας με τη λέξη ΑΜΕΑ στο 54234 στις παρακάτω ημερομηνίες (με χρέωση 1,24 €/sms):

  • από τις 18 έως και τις 24 Οκτωβρίου 2017
  • από την 1η έως και τις 7 Νοεμβρίου 2017
  • από τις 8 έως και τις 14 Νοεμβρίου 2017
  • από τις 24 έως και τις 30 Νοεμβρίου 2017
  • από τις 8 έως και τις 14 Δεκεμβρίου 2017
  • από τις 15 έως και τις 21 Δεκεμβρίου 2017.

Η Υπηρεσία Προσφέρω ενεργοποιείται μετά από απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE-VODAFONE-WIND).

Σχετικα
Καθοριστική η συμβολή της τεχνολογίας στην αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη
Καθοριστική η συμβολή της τεχνολογίας στην αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη

Καθημερινή στήριξη

«Στις εγκαταστάσεις μας στην Αγίας Ζώνης 39 στην Κυψέλη, από το 1893 μέχρι σήμερα, έχουν ζήσει για όλη την ενήλικη ζωή τους πάνω από 8.000 συνάνθρωποί μας με χρόνιες νευρολογικές παθήσεις που τους καθιστούν ανίκανους να αυτοεξυπηρετηθούν.

»Το Άσυλο Ανιάτων και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων (από το 1972 μέχρι σήμερα), τους παρέχουν μέχρι το τελευταίο στάδιο του αγώνα τους δωρεάν υπηρεσίες συντήρησης,  διαβίωσης και πλήρη  ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με εξειδικευμένο προσωπικό. Τους φροντίζουν με περίσσεια δύναμη και αγάπη και σε κάποιους από αυτούς υποκαθιστούν ακόμα και τις οικογένειές τους. Δυστυχώς, όμως, τα τελευταία χρόνια αντί να καλύπτουμε με τα έσοδά μας τις ανάγκες των περιθαλπομένων μας αναγκαζόμαστε να καλύπτουμε πρωτίστως τις τεράστιες και απάνθρωπες φορολογικές υποχρεώσεις σε ΕΝΦΙΑ και φορολογία εισοδήματος…

Σχετικα
Ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο Διαβητολογικό Κέντρο στο ΙΑΣΩ General
Ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο Διαβητολογικό Κέντρο στο ΙΑΣΩ General

»Ακόμα και έτσι όμως συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να βάζουμε νέους στόχους που θα βελτιώσουν τη ζωή των περιθαλπομένων μας. Για να τους επιτύχουμε όμως, έχουμε απόλυτη ανάγκη από την συμπαράστασή σας!

»Το νοσηλευτήριο το οποίο αυτήν την στιγμή φιλοξενεί 180 περιθαλπόμενους, έχει χτιστεί σταδιακά από το 1932 μέχρι το 1970 και αποτελείται από συνολικά 6 πτέρυγες συνολικής δυναμικότητας 400 κλινών! Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε λειτουργούν μόνο οι 3 πτέρυγες και ο στόχος μας είναι να ανακαινιστεί μια από τις μη λειτουργικές πτέρυγες προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ξανά».   

125 χρόνια λειτουργίας

«Σε λίγους μήνες, το Άσυλο Ανιάτων θα συμπληρώσει 125 χρόνια λειτουργίας εξακολουθώντας υπομονετικά, σιωπηλά, επίμονα, να συνεχίζει τον ανηφορικό δρόμο μιας ασταμάτητης πορείας με μοναδικό προσανατολισμό και μόνιμη κατεύθυνσή του την συμπαράσταση και την ανιδιοτελή προσφορά στον πονεμένο άνθρωπο αλλά και στην οικογένειά του. 

»Ας το βοηθήσουμε όλοι να συνεχίσει την πορεία του αυτή πάνω σε γερά θεμέλια!

»Σας υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία συλλογής οικονομικής βοήθειας είναι απολύτως διαφανής και ελέγχεται πλήρως τόσο από την Περιφέρεια Αττικής όσο και από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης». 

«Η εκστρατεία αυτή θα υποστηριχθεί επικοινωνιακά από ένα τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ και από διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Ελπίζουμε πραγματικά και στην δική σας βοήθεια τόσο για την δημοσιοποίηση αυτής της προσπάθειας όσο και για την οικονομική υποστήριξή της!»

«Θερμά ευχαριστούμε την εταιρεία παραγωγής X-Rated, την MEDIACUBE,  τον Γιώργο Πυρπασόπουλο για την εκφώνηση του σποτ, το Studio Akron και τον Βαγγέλη Φάμπα για την παραχώρηση της μουσικής του σποτ, τους φωτογράφους Μαριλένα Σταφυλίδου, Στράτο Καλαφάτη, Θανάση Καρατζά, Γιάννη Σούλη και την Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση για την παραχώρηση των φωτογραφιών του τηλεοπτικού σποτ». 

Επιλογες

Athens Voice Radio 102,5
Athens Voice Radio 102,5
Συντονιστείτε και παρακολουθήστε ζωντανά τη δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού
A.V. Team
Athens Voice Radio 102,5
Τα YOLO της Τετάρτης
Τα YOLO της Τετάρτης
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ
Λίνα Μανδράκου
Τα YOLO της Τετάρτης
Κερδίστε το DVD της ταινίας «Φύλακες του Γαλαξία 2» ή μια συλλεκτική μίνι φιγούρα του Γκρουτ
Κερδίστε το DVD της ταινίας «Φύλακες του Γαλαξία 2» ή μια συλλεκτική μίνι φιγούρα του Γκρουτ
Στέλνοντας ένα από e-mail
A.V. Team
Κερδίστε το DVD της ταινίας «Φύλακες του Γαλαξία 2» ή μια συλλεκτική μίνι φιγούρα του Γκρουτ