ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Έγκυος μαμά θα γεννήσει την ετοιμοθάνατη κόρη της για να δωρίσει τα όργανά της σε ένα άλλο μωράκι (εικόνες, video)

«Έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι θα την αγκαλιάσω και θα πεθάνει»
3072
Κέρι και Ρόις Γιανγκ
Κέρι και Ρόις Γιανγκ
3072
  • Shares

Τη 19η εβδομάδα της εγκυμοσύνης η Κέρι Γιανγκ και ο σύζυγός της Ρόις επισκέφθηκαν το γυναικολόγο για το καθιερωμένο υπερηχογράφημα. Εκείνη την ημέρα οι γιατροί ανακοίνωσαν στο ζευγάρι ότι το μωρό τους πάσχει από ανεγκεφαλία, μια σπάνια διαταραχή της ανάπτυξης του κρανίου και του εγκεφάλου. Τους είπαν ότι το παιδί τους θα ζήσει από πέντε λεπτά έως μερικές ημέρες μετά τη γέννησή του. Θα έρθει στον κόσμο, αλλά δεν θα καταλάβει, δεν θα αντιληφθεί τίποτα από αυτόν.

Κέρι και Ρόις Γιανγκ

Οι γιατροί έδωσαν στην Κέρι και ο Ρόις Γιανγκ την επιλογή της έκτρωσης εξηγώντας ότι δεν έχει νόημα η ολοκλήρωση αυτής της κύησης. Το ζευγάρι δεν ακολούθησε τη συμβουλή των γιατρών. Αντ' αυτού η Κέρι αποφάσισε να γεννήσει και να χαρίσει τα ζωτικά όργανα του παιδιού της στην κοινωνία. Το ζευγάρι ονόμασε το αγέννητο παιδί του Εύα. «Στις 24 ώρες της ζωής της η κόρη μας, Εύα, θα προσφέρει στην κοινωνία όσα εμείς δεν έχουμε προσφέρει σε μια ολόκληρη ζωή» τόνισε η έγκυος μητέρα.

Κέρι και Ρόις Γιανγκ

Το ζευγάρι από την Οκλαχόμα φιλοξενήθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Αμερική». Η κ. Γιανγκ είπε: «Προς το παρόν η μικρή είναι υγιέστατη. Μου αρέσει πολύ να νιώθω τις κλωτσιές της. Είναι τέλεια και δεν θέλω να την παρατήσω. Αυτή δεν είναι μια στιγμή για στεναχώρια. Έχω μπροστά όλη μου τη ζωή για να λυπάμαι για το θάνατο της Εύας. Τώρα είμαι έγκυος, το μωρό είναι ζωντανό και θέλω να τη χαρώ».

Η Κέρι Γιανγκ, η οποία εργάζεται ως δημοσιογράφος και αθλητικογράφος του ESPN, πρόσθεσε: «Κάπου εκεί έξω υπάρχει μια άλλη οικογένεια, η οποία ελπίζει σε ένα θαύμα. Σε ένα υγιές συκώτι για το μωράκι τους. Προσεύχονται για ένα θαύμα. Αυτό το θαύμα είναι η Εύα μας». Η μικρή Εύα θα έρθει στον κόσμο στις 7 Μαΐου. 

Κέρι και Ρόις Γιανγκ

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Νευρολογικών Διαταραχών και Αποπληξίας των Ηνωμένων Πολιτειών, τα παιδιά που εμφανίζουν την ανίατη πάθηση της ανεγκεφαλίας γεννιούνται τυφλά, κωφά, δεν αντιλαμβάνονται το περιβάλλον γύρω τους και δεν αισθάνονται πόνο. Περίπου 10.000 βρέφη γεννιούνται με ανεγκεφαλία στις ΗΠΑ. 

 


Κέρι και Ρόις Γιανγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

VIRAL
27.06.2017 - 07:00
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ
27.06.2017 - 07:00
ΕΛΛΑΔΑ
26.06.2017 - 10:36
Ο Θανάσης και ο Γιάννης βρέθηκαν το Σάββατο 24/6 στη Στέγη για να μιλήσουν για όλα όσα χρειάζονται για να φτάσεις ψηλά
SOCIAL
25.06.2017 - 21:16
Η τρελή διαφήμιση από τη Σουηδία για το «Internet of sh**t»
LIFE
25.06.2017 - 12:47
Κάτω από ένα μικροσκόπιο ο κόσμος της άμμου παίρνει νέες διαστάσεις
URBAN CULTURE
25.06.2017 - 12:45
Η ιστορία του Noselide και η ανακάλυψη πλαστικοποιημένων σανιδιών
25.06.2017