Μουσικη

Αυτό είναι το νέο άλμπουμ των Metallica

Ακούστε και δείτε το πρώτο δείγμα από το «Hardwired…To Self-Destruct» (video)

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
135843-310156.jpg

Είναι σημαντικό πράγμα να γερνάς με αξιοπρέπεια και να επιστρέφεις όταν έχεις να πεις κάτι. Σε όσους υπολόγιζαν τους Metallica για ξόφλες επειδή πενηντάρισαν ή έγιναν εκατομμυριούχοι, η απάντηση έρχεται οκτώ χρόνια μετά το «Death Magnetic» με ένα διπλό άλμπουμ που θα περιέχει σχεδόν 80 λεπτά μουσικής. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη του «άντε γαμήσου» και οι Metallica σε κάθε φάση τους φροντίζουν να τα εξερευνούν. 

image

Το «Hardwired…To Self-Destruct» κυκλοφορεί στις 18 Νοεμβρίου, σε παραγωγή Greg Fidelman, με τους Lars Ulrich και James Hetfield να έχουν βάλει το χεράκι τους.

To πρώτο σινγκλ του άλμπουμ, «Hardwired», επιβεβαιώνει πως έχουμε να περιμένουμε αρκετά και πως πρόκειται για την τυπική περίπτωση τραγουδιών των Metallica. Τα ακούς, τα ξανακούς και τα ξανακούς και τα ξανακούς. Με στιχουργικές αναζητήσεις όπως «We're so fucked. Shit outta luck. Hardwired to self-destruct». Με πολλή διάθεση για κοπάνημα. Με τον αέρα των πετυχημένων. Με τις πρώτες αντιδράσεις να είναι δοξαστικές για την επιστροφή τους. Με σολαρίσματα. 

image

«Το "Hardwired…" αντιπροσωπεύει την επόμενη φάση στο ταξίδι μας ως Metallica και είμαστε ενθουσιασμένοι που την μοιραζόμαστε μαζί σας. Ακούσατε ήδη το πρώτο τραγούδι, το "Hardwired", και ελπίζουμε να ακούσετε πολλά περισσότερα τις ερχόμενες μέρες» σχολιάζει η μπάντα, δίνοντας ραντεβού στις αρένες.

image

Το νέο, δέκατο, στούντιο άλμπουμ των Metallica περιλαμβάνει 12 τραγούδια και θα διατίθεται σε διπλό CD και βινύλιο, ψηφιακή μορφή, καθώς και σε deluxe έκδοση με τα riffs που αποτέλεσαν τις βάσεις του.

Δείτε παρακάτω το tracklist του «Hardwired…To Self-Destruct».

Disc One

01. Hardwired

02. Atlas, Rise!

03. Now That We're Dead

04. Moth Into Flame

05. Am I Savage?

06. Halo On Fire

Disc Two

01. Confusion

02. Dream No More

03. ManUNkind

04. Here Comes Revenge

05. Murder One

06. Spit Out The Bone

Disc Three (Deluxe Edition Only)

01. Lords Of Summer

02. Riff Charge (Riff Origins)

03. N.W.O.B.H.M. A.T.M. (Riff Origins)

04. Tin Shot (Riff Origins)

05. Plow (Riff Origins)

06. Sawblade (Riff Origins)

07. RIP (Riff Origins)

08. Lima (Riff Origins)

09. 91 (Riff Origins)

10. MTO (Riff Origins)

11. RL72 (Riff Origins)

12. Frankenstein (Riff Origins)

13. CHI (Riff Origins)

14. X Dust (Riff Origins)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ