Μουσικη

Μουσική από τη φωτεινή πλευρά του δρόμου

Καλοκαιρινά τραγούδια σε ένα podcast που ετοίμασε ο Γιώργος Μουχταρίδης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133214-303126.jpg

Ο Γιώργος Μουχταρίδης είναι ένας άνθρωπος που έχει μία βαθιά, αλάθητη σχέση με τη feelgood μουσική, εκείνη που σε ταξιδεύει στη φωτεινή πλευρά του δρόμου μια μέρα καλοκαιριού. Πολύ σωστά έχει επιλέξει τον τίτλο «Bright Side of the Road» για τις συλλογές που κυκλοφορεί κατά καιρούς – ήδη βρισκόμαστε στο Vol.4 που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

image

Ο «sgt.Pepper» όπως είναι το ψευδώνυμό του, μια και ηγείται του ραδιοσταθμού Pepper 96.6, έβαλε και πάλι στο μίξερ τραγούδια που χαρακτηρίζουν το μουσικό προφίλ του σταθμού και ετοίμασε για την Athens Voice ένα podcast που μπορεί να συνοδεύσει τις καλοκαιρινές και όχι μόνο, μέρες μας. Ένα γλυκό μείγμα από τραγούδια συναισθηματικά, με έντονο vibe και νοσταλγία, αλλά και λουστραρισμένες σύγχρονες παραγωγές.

image

Ο ίδιος παραδέχεται ότι όλη η ραδιοφωνική του και μουσική προσωπικότητα οφείλονται στον ‘διαδραστικό’ ρόλο που παίζουν οι ακροατές του: «Μου πήρε αρκετά χρόνια για να καταλάβω ότι χωρίς όλους εσάς και την καθημερινή σας παρέα ούτε αυτή η συλλογή αλλά ούτε και το πρωινό δίωρο δεν θα είχε την ίδια αξία, το ίδιο βάρος ούτε και φυσικά θα ήταν «Η φωτεινή πλευρά του δρόμου».

Πατήστε το play και απολαύστε τον ήχο Pepper.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ