Πολιτικη & Οικονομια

Athens Mosaic

Ένα μωσαϊκό στο κέντρο της πόλης θα αποτελέσει ένα έργο χωρίς ημερομηνία λήξης από τους Αθηναίους για την Αθήνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
109728-217692.jpg

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι είναι αυτό που δεν θα άλλαζες με τίποτα στην Αθήνα; Όποια και αν είναι η δική σου απάντηση η Heineken σκέφτεται να την κρατήσει για πάντα. Στο μεγαλύτερο Mωσαϊκό της πόλης. Μια μεγάλη επιφάνεια σε ένα δημόσιο χώρο της πόλης που θα αποτελείται από χιλιάδες ψηφίδες, τις οποίες θα δημιουργήσουν οι κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας. Ένα έργο τέχνης που θα φτιαχτεί με τις δικές σας απαντήσεις και θα μείνει για πάντα κληρονομιά στην Αθήνα.

Όλο τον Οκτώβριο μπες στην ψηφιακή πλατφόρμα athensmosaic της ιστοσελίδας Heineken.gr και δημιούργησε τη δική σου ψηφίδα απαντώντας στο τι είναι αυτό που δεν θα άλλαζες με τίποτε στην Αθήνα. Στη διάθεση σου υπάρχουν μερικά έξυπνα εργαλεία για να κάνεις τη ψηφίδα σου μοναδική.

Όλες οι ψηφίδες που θα δημιουργηθούν οnline θα περάσουν στην παραγωγή και μια καταξιωμένη καλλιτεχνική ομάδα θα τις χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει το Μωσαϊκό της Αθήνας. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν ένα μήνα μετά. Αλλά για αυτό θα σας κρατάμε ενήμερους.

Αυτά που αγαπάμε δεν τα αλλάζουμε με τίποτα. Γράψε και εσύ στο www.heineken.gr/athensmosaic τι δεν θα άλλαζες με τίποτα στην Αθήνα και βάλε τη δική σου ψηφίδα στο πραγματικό μωσαϊκό που θα δημιουργήσουμε μαζί στην καρδιά της πόλης!

 #openathens

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ