Κοσμος

Φρίκη: Μητέρα, ο σύντροφός της και η ξαδέλφη του βίασαν κι έκαψαν 10χρονη (εικόνες, video)

Ανήμερα των γενεθλίων της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
136310-311765.jpg

Αποτροπιασμό προκαλεί το φρικτό έγκλημα στο Νέο Μεξικό με θύμα ένα 10χρονο κορίτσι και θύτη τη μητέρα της, τον σύντροφο της μητέρας και μια ξαδέλφη του.

Συγκεκριμένα, η 35χρονη Μισέλ Μάρτενς, ο 31χρονος σύντροφός της Φάμπιαν Γκονζάλες και η 31χρονη ξαδέλφη του Τζέσικα Κέλεϊ κατηγορούνται για τον βιασμό και τη φρικτή δολοφονία της 10χρης κόρης της Μάρτενς.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, στη 10χρονη Βικτόρια Μάρτενς χορηγήθηκε ανήμερα των δέκατων γενεθλίων της μεθαμφεταμίνη, ενώ στη συνέχεια βιάστηκε, μαχαιρώθηκε, στραγγαλίστηκε και διαμελίστηκε. Τα μέλη της τυλίχτηκαν με μια κουβέρτα και στη συνέχεια, την έκαψαν.

Μάλιστα, η μητέρα φέρεται να ομολόγησε στην αστυνομία πως ο φίλος της έδωσε ναρκωτικά στο παιδί, προκειμένου «να την ηρεμήσει», ώστε εκείνος και η Κέλεΐ να κάνουν σεξ μαζί της. Επιπλέον, φέρεται να είπε ότι η Κέλεϊ κρατούσε κλειστό το στόμα του παιδιού και ότι τη μαχαίρωσε στο στομάχι αφότου ο Γκονζάλες την έπνιξε. Η 35χρονη που έχει επίσης κι έναν μικρότερο γιο είπε στους αστυνομικούς ότι ο Γκονζάλες και η Κέλεϊ διαμέλισαν τη Βικτόρια.

Ο Γκονζάλες, ο οποίος γνώρισε τη Μάρτενς από site γνωριμιών, αρνήθηκε ότι έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή με το έγκλημα.

Το κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Νέο Μεξικό από αστυνομικούς την ημέρα που επρόκειτο να γιορτάσει τα 10α γενέθλιά της. Οι αστυνομικοί που βρήκαν την Πέμπτη τα μέλη της τυλιγμένα μέσα σε μια καμένη κουβέρτα περιέγραψαν το θέαμα ως «ανείπωτο έγκλημα».

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, αφότου έλαβαν μια κλήση από το συγκρότημα διαμερισμάτων στο οποίο ανήκε το σπίτι της Μάρτενς για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Συγκεκριμένα, ένας από τους αστυνομικούς που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, βρήκε το πτώμα του κοριτσιού σε ένα από τα μπάνια τυλιγμένο με μια κουβέρτα που είχε καεί, ενώ άλλα μέλη της βρέθηκαν μέσα σε μια πλαστική σακούλα στον κάδο απορριμμάτων.

Ο Φάμπιαν Γκονζάλες έχει αστυνομικό ιστορικό από το 2004, συμπεριλαμβανομένων και σεξουαλικών κακοποιήσεων παιδιών μέσω της χορήγησης ναρκωτικών ουσιών, αλλά και αντίστασης κατά της Αρχής. Και η Κέλεϊ έχει ιστορικό βιαιοπραγίας, ενδοοικογενειακής βίας και κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Η Μάρτενς έχει καθαρό αστυνομικό μητρώο.

image

Μάρτενς, Γκονζάλες και Κέλεϊ

image

Η Βικτόρια με τον μικρότερο αδελφό της

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ