Κοσμος

Καλλιτέχνιδα έβαζε τον κόσμο να της χαϊδεύει το στήθος και τον κόλπο και συνελήφθη (video)

Σε Ντίσελντορφ, Άμστερνταμ και Λονδίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131947-299667.jpg

Πέρυσι συνελήφθη για λήψη ακατάλληλων selfies κάτω από τον Πύργο του Άιφελ. Φέτος συνελήφθη στο Λονδίνο επειδή στην πλατεία Trafalgar ζητούσε από τους περαστικούς να αγγίζουν το στήθος και τον κόλπο της.

Η Milo Moire πραγματοποίησε μια ευρωπαϊκή περιοδεία σε Ντίσελντορφ, Άμστερνταμ και Λονδίνο και «φορώντας» ένα κουτί ντυμένο με καθρέφτη (mirror box) στην περιοχή του στήθους και των γεννητικών οργάνων ζητούσε από τους περαστικούς, άνδρες και γυναίκες που είχαν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να βάζουν μέσα το χέρι τους και να αγγίζουν για 30 δεύτερα αυτά τα γυμνά σημεία του σώματός της.

Ωστόσο, η αστυνομία του Λονδίνου την πλησίασε και την ενημέρωσε πως προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και την παρακάλεσαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα όπου παρέμεινε για 24 ώρες. Την επομένη πέρασε από αυτόφωρο όπου της επιβλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο.

Η ίδια κατήγγειλε στη Daily Mirror ότι οι γυναίκες αστυνομικοί έδειξαν κατανόηση στο σόου της, αλλά ο άνδρας προϊστάμενος όχι, ενώ τόνισε ότι στο Άμστερνταμ η αντιμετώπιση που είχε ήταν τελείως διαφορετική από αυτή στο Λονδίνο, επειδή «οι Ολλανδοί είναι πιο ανοιχτοί στη σεξουαλικότητα». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ