Αρχειο

Τρέχουμε μαζί για τον πόνο του άλλου

Συμμετέχοντας στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, δε βοηθάς μόνο τον εαυτό σου...

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
49636-101850.jpg

Παστίλιες για τον πόνο του άλλου». Ήταν ένα από τα καλύτερα σλόγκαν της προηγούμενης σεζόν και, το σημαντικότερο, ήταν για καλό σκοπό. Η καμπάνια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα επιστράτευσε από σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής πραγματικότητας μέχρι τον Χαβιέρ Μπαρδέμ, οι οποίες σε προέτρεψαν να πας στο φαρμακείο, να αγοράσεις ένα πακέτο καραμέλες με γεύση μέλι και θυμάρι και με αυτόν τον τρόπο να χρηματοδοτήσεις τα προγράμματα της οργάνωσης.

Φέτος το φθινόπωρο τρέχουμε για τον πόνο του άλλου. Η διοργάνωση του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου συνδέεται με τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε διαδρομή θες (5, 10 ή για τους καλά προπονημένους 42 χιλιόμετρα) ενισχύεις όχι μόνο την ατομική σου ευεξία, αλλά και τα προγράμματα της οργάνωσης.

Με σπορ περιβολή κι αθλητικά παπούτσια θα παραταχθούν και φέτος γνωστές προσωπικότητες, υποστηρικτές, εργαζόμενοι και εθελοντές της οργάνωσης, ενώ έχει απευθυνθεί κάλεσμα σε σχολεία, πανεπιστήμια, συλλόγους και εταιρείες προκειμένου φέτος να ξεπεραστεί ο περσινός αριθμός των 483 δρομέων (ηλικίας από 9 έως 60 ετών) που ίδρωσαν τη μέρα του Μαραθωνίου.

Μην το πολυσκέφτεσαι, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι και την προσεχή Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου είτε τηλεφωνώντας στο 210 5200.500 είτε στέλνοντας mail στο marathon@msf.gr. Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις σε όλα τα αγωνίσματα.

Το κόστος συμμετοχής είναι €20 (5 χλμ.), 25 (10χλμ.) και €30 (δυναμικό βάδισμα, μαραθωνιος 42 χλμ.) Συμπεριλαμβάνεται η δωρεά των €10 που θα διατεθεί για την ενίσχυση των προγραμμάτων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Περισσότερες πληροφορίες και παρουσίαση ενισχυμένων πακέτων συμμετοχής στο http://www.msf.gr/athensmarathon2013


Φωτό: Guillaume Ratel

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ