Αρχειο

Κερδίστε μια υποτροφία για μαθήματα φωτογραφίας

Από το New School Athens και την Athens Voice

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 425
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35730-80592.jpg

Θέλετε να μυηθείτε στα υπέροχα μυστικά της τέχνης της φωτογραφίας; Μια εγγυημένη ιδέα για να το κάνετε είναι στο New School Athens που διοργανώνει το εντατικό πρόγραμμα «Σπουδές Φωτογραφίας».

Απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες όσο και σε δυνητικούς επαγγελματίες που θέλουν να χτίσουν μια δυνατή τεχνική και θεωρητική βάση στην οπτική επικοινωνία. Στην ουσία, θα σας μάθουν έξυπνους τρόπους για να εφαρμόσετε τις βασικές αρχές της φωτογραφίας αναπτύσσοντας δεξιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε στούντιο όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Διδάσκουν τα πιο καλά ονόματα της αγοράς καταξιωμένοι επαγγελματίες φωτογράφοι, θεωρητικοί της τέχνης και ακαδημαϊκοί (βλ. Ελένη Μουζακίτη, Παύλος Συμεών κ.ά.).

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 εβδομάδες, αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά μαθήματα (κάμερα/ φωτισμός/ επεξεργασία εικόνα κι εκτύπωση/ οπτική επικοινωνία και ιστορία τέχνης). 5/3 - 26/4

Συνολικό κόστος € 2.000 (όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει και ξεχωριστά την κάθε ενότητα με € 650).

Μπείτε στο newschoolathens.org και κάντε αίτηση συμμετοχής με τη σημείωση ότι διεκδικείτε την υποτροφία από την Athens Voice. Τα κριτήρια με τα οποία θα επιλεγεί ο νικητής είναι κοινωνικοοικονομικά, αλλά αφορούν και την έως τώρα πορεία του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ