Life in Athens

Ημέρες Καριέρας 2015

10 & 11 Οκτωβρίου, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 541
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
109995-244940.jpg

Εργασία, επιχειρηματικότητα και εκπαίδευση συναντώνται στις Ημέρες Καριέρας 2015, τις οποίες διοργανώνει το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου CareerBuilder.com.

Οι Ημέρες Καριέρας απευθύνονται σε εκείνους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, σε εκείνους που θέλουν να εξελίξουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία, σε όλους όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Το διήμερο 10 & 11/10 οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να ενημερωθούν για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από τους πιο έγκυρους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και να γνωρίσουν startup επιχειρήσεις. Παράλληλα, θα μπορούν να συναντούν και να επικοινωνούν με εταιρείες, κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς που απαρτίζουν την αγορά εργασίας και εκπαίδευσης. Επίσης, στο φετινό Up Event, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 9,84, θα γίνουν ομιλίες διακεκριμένων προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς εργασίας, οι οποίοι, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, θα παρουσιάσουν με βιωματικό τρόπο τις τάσεις στην αγορά εργασίας. Πολύ σημαντικό και χρήσιμο και το γεγονός ότι οι επισκέπτες θα κατατοπίζονται σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού, ενώ θα έχουν και προσωπική συμβουλευτική για θέματα εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διεκδίκησε την υποτροφία

Το kariera.gr και το ALBA Graduate Business School at Τhe American College of Greece, κάνοντας πράξη και φέτος τη στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσφέρουν τη δυνατότητα σε ένα συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας για πλήρη υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resource Management, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017. Η υποτροφία είναι ανοιχτή για υποψηφίους με χαμηλό εισόδημα, ανέργους, άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα πολύτεκνων οικογενειών, που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα και επισκέφθηκαν τις Ημέρες Καριέρας 2015.

Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας 2015 είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες, με απαραίτητη την online εγγραφή στο www.kariera.gr ή το www.careerdays.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ