Αρχειο

Το διάσημο Escoba γιορτάζει

Το σταθερό στέκι από τα εφηβικά μας χρόνια έγινε 20 ετών!

4781-128427.jpg
Κατερίνα Παναγοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
109448-217047.jpg

Το κλασικό meeting point των βορείων προαστίων, το αγαπημένο στέκι που μένει σταθερό από τα εφηβικά μας χρόνια μέχρι σήμερα κλείνει 20 χρόνια ζωής και το γιορτάζει. Δεν μπορώ καν να θυμηθώ ποια ήταν η πρώτη φορά που πρωτοπήγα στο μαγαζί, αλλά θυμάμαι ότι σαν έφηβοι εκεί ήπιαμε όλη η παρέα το πρώτο μας ποτό. Το σίγουρο είναι ότι εάν μένεις στα βόρεια προάστια, αποκλείεται να μην έχεις περάσει για ένα cocktail, μία μπουκιά fajitas ή ένα από τα διάσημα burgers του- σημείο κατατεθέν του μαγαζιού που φτιάχνει με δική του μηχανή. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το bar- resto με την πιο φανατική και μόνιμη πελατεία όλα αυτά τα χρόνια.

image

image

Από νωρίς το πρωί για καφέ, αχνιστό σουφλέ σοκολάτας ή σάντουιτς (στα συν του τα κεκάκια, κρουασανάκια και mini muffins που κερνάει μαζί με τον καφέ, κάτι σπάνιο πια για cafe της πόλης) μέχρι αργά το βράδυ για tex- mex κουζίνα από έναν κατάλογο 42 σελίδων και μετά τα μεσάνυχτα για ποτό (δοκίμασε οπωσδήποτε το daiquiry φράουλα), μουσική και χορό μέχρι τελικής πτώσεως. Και βέβαια με τον αεικίνητο ιδιοκτήτη του Γιάννη Δεληβοριά να βρίσκεται εκεί για να ελέγχει κάθε στιγμή και την παραμικρή λεπτομέρεια.

image

Μετά τα ξέφρενα καλοκαιρινά βράδια στο Escoba της Νάξου, το ΒΠ στέκι ξεκινά εορταστικά την χειμερινή σεζόν. Έτσι, εάν σήμερα το βράδυ (Παρασκευή) περνάς από το Κεφαλάρι, την Κηφισιά ή την γύρω περιοχή πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μία στάση για να μπεις και εσύ στην παρέα και το μεγάλο πάρτι που έχει στήσει η δυνατή ομάδα του Escoba με ιδιαίτερα προσεγμένη μουσική από γνωστούς dj που ξεκίνησαν την καριέρα τους στο Escoba (Άννα Μαρία Χαροκόπου κ.α).

Δες εδώ τη σελίδα του party στο facebook και ραντεβού το βράδυ!

image

image

image

Escoba Πατριάρχου Μάξιμου 1 Πλατεία Κεφαλαρίου 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ